نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش پایگاه خبری پیام خلیج فارس به نقل از ایلنا با بیان اینکه از آذر ماه سال گذشته تاکنون قیمت مصوب تخم مرغ تغییر نداشته است، اظهار کرد: طی این مدت قیمت نهادهای دامی افزایش ۳ تا ۴ برابرای داشته است و تولید تخم مرغ برای مرغداران با زیان بوده است.
وی ادامه داد: از انتهای سال گذشته قرار بر این بود قیمت مصوب تخم مرغ مطابق با افزایش هزینههای تمام شده اصلاح شود، اما هر بار یک بهانه مانند بازار نوروز، کرونا و انتخابات به تاخیر افتاد.
کاشانی از قرار گرفتن افزایش قیمت مصوب تخم مرغ در دستور کار وزارت جهادکشاورزی خبر داد و گفت: بر همین اساس وزارت جهادکشاورزی به برخی از استانها ابلاغ کرده است که به مرغداران برای فروش تخم مرغ با قیمت اصلاح شده، فشار نیاورند.
وی تصریح کرد: علت این ابلاغ آن است که ادامه زیان مرغداران و فشار بر آنها برای فروش تخم مرغ با نرخ مصوب، منتج به حذف اجباری گلهها خواهد شد که نتایج خود را در بازار با کاهش تولید و عرضه و افزایش قیمت نشان خواهد داد.
وی یادآور شد: قیمت مصوب برای هر کیلوگرم تخم مرغ حدود ۱۴ هزار تومان است و قیمت اصلاح شده ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.
به گفته کاشانی؛ در حال حاضر مرغداران هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری را به طور متوسط ۱۷ هزار تومان به فروش می رسانند.
وی پیش بینی کرد: قیمت مصوب جدید با توجه به افزایش هر روزه هزینه تمام شده تولید بیش از قیمت اصلاح شده یعنی بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود.
کاشانی از جمله مشکلات مرغداران که موجب افزایش قیمت تولید تخم مرغ شده است را تاخیر در تحویل نهادههای دامی به آن ها عنوان کرد.
وی گفت: تامین ارز برای تامین نهادههای دامی با کندی انجام میشود که منجر به تاخیر در تامین و تحویل آنها به مرغداران میشود.
کاشانی با تاکید بر اینکه از ابتدای سال بیش از ۲۰ نامه به مسئولان درباره مشکلات مرغداران در حوزه نهادههای دامی ارسال کرده ایم، افزود: علاوه بر کندی در تامین ارز، حمل و نقل نهادهها نیز با بینظمی انجام میشود که خود بر بازار نهادههای دامی اثرگذار بوده است.
.
شاخص کل بازار سرمایه امروز با رشد بیش از ۱۲ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۵۰۱ هزار واحد رسید تا برای اولین بار در تاریخ خود کانال ۲.۵ میلیون واحد را فتح کند.
در روزهای اخیر برخی رسانهها و صفحات در شبکههای اجتماعی از واریز سود سهام عدالت در ۲۳ آذرماه خبر دادهاند، آیا این خبر واقعیت دارد؟
سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار(سمات)، روش انتقال الکترونیک سهام متوفیان به وراث (بهجز سهام عدالت) را اعلام کرد.
در حالی که واریز مرحله سوم سود سهام عدالت سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۱ معطل ۴۰۰ میلیارد تومان بدهی شرکت مپنا مانده، این شرکت اعلام کرده که بخشی از بدهی خود را به زودی پرداخت خواهد کرد. آیا این به معنای آغاز شمارش معکوس برای واریز سود سهام عدالت است؟