طرزطلب، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی مطرح کرد:

راهکاری برای تضمین عدم قطع برق صنایع

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی کمبود برق را موضوعی دانست که مختص امسال نیست و باید برای آن چاره اندیشید در غیر این صورت سال آینده نیز این مشکل ادامه خواهد داشت که البته سال‌های گذشته به دلیل ترسالی و استفاده از نیروگاه‌های برق-آبی این بحران مدیریت شد.

به گزارش پایگاه خبری پیام  خلیج فارس به نقل از معدن نامه ، طرزطلب تاکید کرد: حداکثر تولید برق نیروگاه‌های حرارتی کشور در بهترین شرایط حدود ۵۱ هزار مگاوات است، حتی در شرایط ترسالی و فراهم شدن امکان استفاده حداکثری از نیروگاه‌های حرارتی کشوراین عدد از مرز ۶۰ هزار مگاوات عبور نخواهد کرد، ولی میزان نیاز مصرف فعلی برق در کشور به بیش از ۶۷ هزار مگاوات رسیده است، در بهترین شرایط تولید انرژی باز هم دچار کسری شدید تولید برق هستیم.
وی عنوان کرد: عدم تامین گاز و سوخت مایع کافی برای نیروگاه‌ها در زمستان و آلایندگی‌های مرتبط با آن، بخش تولید برق را با نگرانی‌های شدیدی روبه‌رو کرده است. کسری برق وجود دارد و مشکل سال‌های آتی ادامه خواهد داشت البته وزارت نیرو آماده همکاری با بخش خصوصی است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی خاطرنشان کرد: به هر حال فرصت موجود برای افزایش ظرفیت نیروگاه‌های کشور تا پیک سال آینده بسیار محدود است و بایستی از زمان باقی‌مانده تا تابستان سال آینده حداکثر استفاده را کرده و با تسریع در فعالیت‌ها و تصمیم‌گیری شاهد تکمیل هرچه سریع‌تر نیروگاه‌های جدید باشیم.

وی خاطرنشان کرد: افزایش توان تولید و ارتقای واحدهای در حال اجرا امکانی برای صنایع است که برق حرارتی در صورت انجام سرمایه‌گذاری توسط بخش صنعتی، امکان در اختیار قرار دادن برق تولید شده را به صنایع خواهد داشت.
طرز‌طلب تاکید کرد: این امکان هست که در صنعت فولاد به کمک صنعت برق کشور بیایند و ما نیروگاه های معطل مانده را در اختیار آنها بگذاریم به شرط اینکه نیروگاه را به درصد راندمان بالای ۴۸ درصد برسانند، نوسازی تجهیزات آن را انجام دهند و تضمین می دهیم برق آنها به هیچ عنوان قطع نشود.
طرزطلب خاطرنشان کرد: علاوه بر همکاری با صنایع برای شروع عملیات اجرایی و احداث واحدهای جدید نیروگاهی حدود چهار هزار مگاوات نیروگاه گازی قابل ارتقا به سیکل‌ترکیبی، سه هزار مگاوات ساختگاه آماده احداث نیروگاه جدید و سه هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه فرسوده قابل نوسازی در اختیار این شرکت است که حاضریم آن‌ها را به صورت مزایده در اختیار صنایع قرار دهیم.
وی در آخر اظهار داشت: واحدهای تولیدی می توانند با هم کنسرسیوم شوند و نیروگاه بزنند.

.

.

.

.

.